Plasman tuljaka

Mnogi renomirani proizvođači šešira, još od 1925. godine, kada je fabrika počela plasman na evropsko i svetsko tržište, Begej tuljke koriste u sopstvenoj proizvodnji gotovih proizvoda. Od naših tuljaka se osim modnih, proizvode šeširi za lovce, filmsku i pozorišnu produkciju, narodne nošnje i druge namene.

Begej vuneni filcani tuljak osim tradicije proizvodnje ima gotovo stogodišnju izvoznu tradiciju i cenjen je širom Evrope, ali i sveta. Sarađujemo sa modistima, malim manufakturama i velikim evropskim proizvođačima šešira. Naš tuljak se distribuira i preko evropskih veletrgovina specijalizovanih za distribuciju primarnih materijala za proizvodnju šešira.

Tuljke distribuiramo u zemljama bivše Jugoslavije, kupcima u Italiji, Francuskoj, Austriji i Nemačkoj. U najskorije vreme će i na tržištima Velike Britanije, Belgije i Rusije proizvođači moći da od Begej filcanog tuljka izrađuju najfinije vunene šešire. Planom razvoja u sledećih nekoliko godina, proširićemo svoju ponudu i na druge kontinente.

Uz pomoć Begej vunenog filcanog tuljka, ponudite svojim klijentima svu svoju maštu i kreativnost, originalan dizajn i šešir za kojim žude. Ukoliko ste zainteresovani za naš proizvod, specifičan proizvod samo za vas, kartu standardnih boja ili želite više informacija, molimo da nas kontaktirate. Potrudićemo se da izađemo u susret svim vašim željama i zahtevima u okviru naših proizvodnih standarda.