Begej vuneni filcani tuljak

Naš vuneni filcani tuljak evropski kupci prepoznaju na dodir i za to postoji razlog. Kvalitet Begej tuljka je standard gotovo jedan vek. Od kako je fabrika počela plasman tuljaka početkom dvadesetog veka pa sve do danas cilj nam je ostao isti: proizvesti tuljak vrhunskog kvaliteta koji će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih kupaca. Naši kupci proizvode šešire za dame i gospodu širom sveta koji žele premijum kvalitet i sa tim nema kompromisa.

Put od Zlatnog runa, odnosno vune i kemlinga najboljeg kvaliteta do najfinijeg vunenog šešira, vodi kroz našu proizvodnju, koja je organizovana po najmodernijim principima, do zlatnih ruku modiste koji će stavljajući perce, traku, ili grudvicu štrasa dati završni pečat savršenom šešru.

Vuna koju koristimo je vrhunskog kvaliteta, poreklom iz Južne Afrike, a kemling iz Australije. Kao ekološki opredeljena kompanija, odgovorna prema prirodi i životnoj sredini, u proizvodnji koristimo već karbonizovanu vunu, kao i prirodne boje. Tuljke bojimo u serijskoj proizvodnji ili po vašem zahtevu namenskim bojama poznatih švajcarskih i američkih proizvođača. Vredne ruke naših iskusnih majstora dorađuju tuljke u finoj završnoj obradi i dovode ih do perfekcije.

Begej vuneni filcani tuljak proizvodimo u konusnom obliku, u više veličina, gramatura i boja, a specifična organizacija proizvodnje omogućava i izradu po zahtevu, potrebi i želji kupca. U svakom slučaju Begej vuneni filcani tuljak je premijum kvaliteta, proizveden po najvišim standardima i očekivanjima kupaca i to je tradicija već skoro jedan vek.